Jarle

Rekrutter

I dag var det tre av rekruttene som var med på Karabinlekene på Fana stadion.
Andreas var med på 40m, lengde, 400m og liten ball. Theodor var med på løpsøvelsene 40m og 400m. Eivind var med på dagens tre siste øvelser som var lengde, 400m og liten ball.
Alle gutta viste meget stor innsats og var kjempeflinke. Den store testen var vel 400m hvor de løp i hvert sitt heat. Alle åpnet i stor fart og stod på hele runden.
Alle fikk medalje og gutta fikk også prøve hvordan det var å bruke piggsko. Det var kjempekjekt å være med de i dag.

Erik

Ungdommer

Karabinlekene 2019 - fredag
Det var 300mhk, 60m og 2000m som stod på skjemaet på fredagen. Her var det flere som fikk debut på nye øvelser og det å være med større stevner. Og det løste de glimrende!

Karabinlekene 2019 - søndag

I dag var det kule, tresteg og 200m på menyen. Tomine støtet kulen 9.95m og fikk 3. plass.
I tresteg så hoppet Tomine 11.21m i motvind 1,4.
På 200m var det Adrian, LM, Nikolai, Thord og Tomine som løp. Det var dessverre mye motvind for alle på 200 meter. Adrian løp på 32.99 og kom på 9. plass. LM vant G15 på tiden 24.18 og Nikolai kom på 6.plass med 25.64, begge satte ny pers. Thord kom på 4. plass i G16 på tiden 24.38. Sist ut for helgen var... Tomine, hun vant og løp et meget sterkt løp i masse motvind på 27.14. Det var utendørspers for både Thord og Tomine. Takk til alle for strålende innsats i helgen

Christer

(for flerer bilder se facebook)

I tillegg til idrettsprestasjonene ble vår egen Stein Fossen hedret for jobben han gjør som speaker. Både stevneledelse og utøvere fortalte hvor viktig Stein er for å sette stemningen og lede konkurransene. Han er rett og slett Verden beste speaker!