Resultat Frikarusellen løp 6

Tørre veier og vindstille da 33 deltakere fullførte sesongens siste Frikarusell.

Etter flere løp med snø og glatte veier, gjorde de fine forholdene sitt til at det ble løpt raskt denne onsdagskvelden.

At mange av de 60 forhåndspåmeldte ikke hadde anledning til å delta kan nok skyldes vintereferie.

Men samtlige av de syv som hadde deltatt i de fem foregående løpene, var å finne på startstreken.

Den lykklige vinner av valgfrie løpesko fra Sport1 Øyrane Torg, ble Hanne Liland (Varegg).

Først over målstreken var, for andre gang denne sesongen, Robert Hisdal (BFG Bergen Løpeklubb). Han løp inn til 15.51, en meget god tid i løypen mellom Espelandshallen og Haukeland stasjon.

Osterøys unge løpstallent, Noha B. Raknes, har vært en flittig deltaker i årets sesong. I går løp han inn til en solid 2. plass med tiden 17.24.

Først over mål i kvinneklassen var Rebecca Hilland (Kalandseid). Hun løp inn til sterke 16.57, som også er raskest i sesongen 2021/22.

Ellers var det kjekt å se Fris egen Vigdis G. Reigstad tilbake på startsreken. Vigdis kom i mål som nummer to i kvinneklassen på tiden 19.03, som i følge kondis.no kan føre henne inn blant de ti beste på distansen i klassen 45-49 år (se link under) .

Friidrettsgruppen i Fri takker alle deltakere og funksjonærer/løypevakter for godt gjennomført Frikarusell 2021/22.