Stor stemning under Trond Mohn Games

Mange Fri-utøvere fikk oppleve stemningen under årest Trond Mohn Games.

2019-05-23
Jarle

Sondre, Lars Magnus og Thord løp 100m under forøvelsene. Sondre vant på 11.17 i heat 2. LM løp 12.17 og Thord 12.29 i heat 1. Det var kaldt og motvind så langt i fra de beste forholdene for sprint. Så det er nok ikke lenge før Sondre ser 10-tallet.

Fri hadde med lag på 1000m stafett for gutter og jenter 11-14 år. Guttene var først ute. Og for Sigve og Åsmund var det første gang på stevne, og Sigve måtte løp siste etappe på 400m. Men det gikk fint og de ga alt de hadde. De to "rutinerte"(1 stevne tidligere) på laget Eirik og Alve disponerte kreftene godt på sine etapper.

På jentelaget var det Ida som løp en meget god første etappe før hun vekslet med Lisa, Lisa stormet ned oppløpssiden og gjennom svingen i stor fart og vekslet til Kaya som løp en meget god og vel disponert etappe på 300m, hun tok godt innpå de foran inn til veksling. På siste etappe løp Tomine en strålende etappe, løp laget opp fra 5 til 2 plass og tok nesten igjen vinnerne i fra Ask.

Og under hovedstevnet hoppet Martin Roe lengde, 7.13m i motvind. Til helgen skal han være med på Götzis i Østerrike, det største mangekampstevne i året.

En flott ettermiddag på Fana Stadion. Og noen fikk møte heltene sine.

Rapport fra Christer (for flere bilder og film, se facebook il fri-trening og bygdanytt.no abo.).

Stor takk til tøffe ungdommer som deltok under årest høydepunkt for bergensfriidretten og til trenere og ledere som stiller opp og legger til rette for nye og spenndene idrettsopplevelser!