For 37. gang (5 ganger på AIP) åpnet Fristafetten utendørsseongen på Arna idrettspark. 108 lag deltok i årets stafett.

2019-04-04
Jarle

For en kveld! Det ble en strålende dag på AIP med mye inspirerende og god løping.

Ungdomsgruppen (fra facebook)

Vi hadde med 26 løpere i gutte, jente og juniorklassene og det ble sølv i J11-14, 11 plass G11-14, sølv i mix 11-17 og bronse og 5. plass i mix 11-14. For juniorlagene ble det 1. plass til jentene og 3. plass til guttene. Og det med en snittalder på 16 år på begge lag. Gi oss et par år til så står vi øverst på pallen i begge klassene. Tusen takk til alle som var med og løp, alle som var funksjonærer og alle som heiet!

Rekruttene (fra facebook)

22 barn fordelt på 6 lag løp for Fri sine rekruttlag på Fri-stafetten i kveld. Det var så kjekt at det ble så mange barn med. Håper at alle koste seg og hadde det gøy. Kjempegod innsats fra alle sammen. Tusen takk til foreldrene som hjalp til slik at alle var på rett plass når barna skulle løpe og bidrog til at barna forhåpentligvis fikk en god opplevelse.